DISCLAIMER

 

 

Inleiding 

Q-en-Q.nl is ontstaan met als doel de Kinder- en jeugdseries die vanaf het begin van de Nederlandse televisie werden uitgezonden weer zichtbaar te maken met de meest complete informatie.

Deze website is absoluut niet commercieel maar gemaakt als centraal punt waar iedereen zijn herinneringen kan ophalen met dat stukje jeugdsentiment waar je voor op mocht blijven.

TD Computers Buren brengt op deze manier ook een ode aan de programmamakers, componisten, schrijvers, omroepen, producenten, acteurs, actrices en andere belangrijke personen die bijgedragen hebben tot het maken en uitzenden van deze series of films.

Het materiaal

Al het materiaal op deze website is afkomstig van internet, boekjes, dvd’s en opgenomen programma’s van televisie. Deze zijn kwalitatief zodanig op de website gepubliceerd dat distributie voor commerciële doeleinden van dit materiaal geen enkele zin heeft.

TD Computers Buren realiseert zich dat een aantal van deze beeldmaterialen zonder toestemming van de rechthebbende zijn gepubliceerd en vraagt daarom via deze weg nogmaals toestemming aan de rechthebbende. TD Computers Buren doet dit op deze manier omdat het moeilijk te traceren is wie die rechthebbende zijn.

Wanneer u voor iets geen toestemming wilt verlenen kunt u dit aangeven d.m.v. een e-mail te sturen naar info@tdcb.nl waarna TD Computers Buren direct het gepubliceerde materiaal zal verwijderen. TD Computers Buren respecteert uw wens…

Wanneer er wel ingestemd wordt zal TD Computers Buren graag de copyrightgegevens onderaan de pagina vermelden met een eventuele link naar uw organisatie.

Bij voorbaat dank namens TD Computers Buren en alle bezoekers van deze website.